Welkom bij Cantabel!

Cantabel Productions is een onafhankelijk label & music management van Volodja (Vsevolod) Balžalorsky www.balzalorsky.net

Cantabel Productions maakte internationaal nieuws met de release “LIVE collection of Volodja Balzalorsky” (4 CD’s). Cantabel CD’s worden gedistribueerd door Eroica Classical Recordings en digitale releases (sinds 2010) door The Orchard wereldwijd -iTunes, Amazon, Spotify, Deezer en anderen). Cantabel Productions is partner van The Chamber Music Society Spectrum die ook het internationale kamermuziekfestival “SPECTRUM” organiseert.

Andere partners:

The Orchard : www.theorchard.com

Onze artiesten:

Volodja Balzalorsky: www.balzalorsky.net

Amael Piano Trio: www.amaeltrio.com

Balzalorsky/Drasler 3o

Litost

Reviews van onze opnames door Fanfare:

Volgens Fanfare – The Magazine for Serius Record Collectors hebben de vier CD’s van Volodja Balzalorsky op Cantabel een aantal verbluffende live-uitvoeringen opgeleverd, die alle in de 2010-edities van Fanfare zijn besproken en een hoge aanbeveling verdienen. Vergeleken met enkele grote vioollegendes als Kreisler, Szigeti, Oistrakh en Stern kregen Balzalorsky’s Live-opnamen de hoogste kritieken. Recensies zijn ook online beschikbaar als onderdeel van het Fanfare archief: http://www.fanfarearchive.com/ (alleen voor abonnees).

 

Cantabel Websites:

Cantabel – Google My Bussiness

Cantabel op Reverbnation

www.balzalorsky.net – Website van Volodja Balzalorsky – violist

www.amaeltrio.com – Website van Amael Piano Trio

www.music-spectrum.com/festival – Festival Spectrum

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *